Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. De man met duizend gezichten

Boek De man met duizend gezichten

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De man met duizend gezichten en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De man met duizend gezichten

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789044932119

Oorspronkelijke releasedatum

Lex Noteboom

Aantal pagina’s

A.W. Bruna Uitgevers

Omschrijving van het boek De man met duizend gezichten

In deze intrigerende roman wordt de hedendaagse samenleving onder de loep genomen. De Man met Duizend Gezichten neemt de lezer mee op een spannend avontuur vol mysterie en intriges. In een wereld waarin niets is wat het lijkt, worden de drie hoofdpersonages geconfronteerd met de duistere kanten van de moderne technologie. Fake news, big data en social media spelen een cruciale rol in hun zoektocht naar de waarheid. Terwijl ze steeds dieper in het web van leugens en manipulatie verstrikt raken, worden ze gedwongen om hun eigen identiteit in twijfel te trekken. Wie is de Man met Duizend Gezichten en welke rol speelt hij in deze bizarre werkelijkheid? Met meeslepende dialogen en onverwachte plotwendingen, neemt deze roman je mee op een avontuurlijke reis door de schimmige wereld van de moderne media. De auteur weet op meesterlijke wijze de spanning op te bouwen en de lezer constant op het puntje van de stoel te houden. De Man met Duizend Gezichten is een absolute aanrader voor liefhebbers van spannende en actuele fictie. Laat je meeslepen in dit intrigerende verhaal en ontdek de waarheid achter de maskers.

Veelgestelde vragen over De man met duizend gezichten

De auteur van De man met duizend gezichten is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De man met duizend gezichten is geschreven in het .

De man met duizend gezichten telt A.W. Bruna Uitgevers pagina’s.

De man met duizend gezichten is verkrijgbaar als 9789044932119.

De man met duizend gezichten heeft aks oorspronkelijke releasedatum Lex Noteboom. Het EAN nummer van De man met duizend gezichten is .