Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. Ga als een rivier

Boek Ga als een rivier

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Ga als een rivier en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Ga als een rivier

Hoofdauteur

Shelley Read

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Luitingh-Sijthoff

EAN

9789021037004

Bindwijze

E-book

Oorspronkelijke releasedatum

12 april 2023

Aantal pagina’s

Omschrijving van het boek Ga als een rivier

"'Nog beter dan Daar waar de rivierkreeften zingen.' AD Colorado, 1948. Op een koele herfstochtend loopt de zeventienjarige Victoria Nash naar haar dorp met een gammele wagen vol perziken uit het late seizoen. Als ze een kruispunt nadert, vraagt een jongeman haar de weg. Ze kan hem negeren en snel doorlopen. Maar dat doet ze niet. Net zoals een enkele regenbui de oevers van een rivier kan uithollen en haar loop kan veranderen, zo zal de toevallige ontmoeting Victoria’s wereld op zijn kop zetten en uitwissen wie ze daarvoor was. Binnenkort zal ze gedwongen zijn om diep de natuur in te vluchten en haar leven – en haar kostbaarste bezit – achter zich te laten. Ga als een rivier is een prachtige coming-of-ageroman die zich afspeelt in het schilderachtige Colorado van 1948. Het verhaal volgt de zeventienjarige Victoria Nash, die op een fatale ochtend een ontmoeting heeft die haar leven voorgoed zal veranderen. Terwijl ze haar wagen vol perziken naar het dorp draagt, vraagt een mysterieuze jongeman haar de weg. In plaats van hem te negeren, besluit Victoria met hem te praten en zo begint een verboden liefdesverhaal dat haar wereld op zijn kop zal zetten. Het boek neemt de lezer mee op een emotionele reis vol verlies, familie, liefde en het vinden van een thuis. Victoria wordt gedwongen om diep de natuur in te vluchten en alles achter te laten wat ze ooit gekend heeft.

Veelgestelde vragen over Ga als een rivier

De auteur van Ga als een rivier is Shelley Read. Uitgeverij Luitingh-Sijthoff heeft het boek uitgegeven.  

Ga als een rivier is geschreven in het Nederlands.

Ga als een rivier telt pagina’s.

Ga als een rivier is verkrijgbaar als E-book.

Ga als een rivier heeft aks oorspronkelijke releasedatum 12 april 2023. Het EAN nummer van Ga als een rivier is 9789021037004.