Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. De kostschool aan zee 2 Tussen de regels

Boek De kostschool aan zee 2 Tussen de regels

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De kostschool aan zee 2 Tussen de regels en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De kostschool aan zee 2 Tussen de regels

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789021042169

Oorspronkelijke releasedatum

Jenny Colgan

Aantal pagina’s

Luitingh-Sijthoff

Omschrijving van het boek De kostschool aan zee 2 Tussen de regels

De zomervakantie brengt een nieuwe golf van opwinding naar Downey House, de Engelse kostschool aan zee. In het tweede deel van de driedelige serie "De kostschool aan zee 2 Tussen de regels" van Jenny Colgan, worden de docenten en leerlingen geconfronteerd met nieuwe passies en uitdagingen. Maggie, een lerares die net haar eerste jaar bij Downey House heeft afgerond, heeft haar draai gevonden in het rustige tempo van het meisjesinternaat aan zee. Ze is ook net verloofd met haar oude vriend Stan en probeert haar gedachten weg te houden van David McDonald, haar collega op de jongensschool verderop. Maar zelfs als Maggie haar best doet om binnen de lijntjes te blijven, lijkt het alsof overal om haar heen de regels worden overtreden. De directrice van de school, Veronica Deveral, staat op het punt een schandalig geheim onder ogen te zien wanneer Daniel Stapleton bij de faculteit komt. Een geheim dat ze dacht dat ze voor altijd had begraven. Hoelang kan ze haar verleden verborgen houden? Een zomervakantie samen zorgt voor nieuwe onthullingen en confrontaties. Met "De kostschool aan zee 2 Tussen de regels" duik je opnieuw in de betoverende wereld van Downey House, waar liefde, vriendschap en verborgen geheimen samenkomen. Laat je meeslepen door de avonturen van de docenten en leerlingen en ontdek wat er gebeurt wanneer de regels worden overtreden en harten op het spel staan. Een onvergetelijk vervolg dat.

Veelgestelde vragen over De kostschool aan zee 2 Tussen de regels

De auteur van De kostschool aan zee 2 Tussen de regels is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De kostschool aan zee 2 Tussen de regels is geschreven in het .

De kostschool aan zee 2 Tussen de regels telt Luitingh-Sijthoff pagina’s.

De kostschool aan zee 2 Tussen de regels is verkrijgbaar als 9789021042169.

De kostschool aan zee 2 Tussen de regels heeft aks oorspronkelijke releasedatum Jenny Colgan. Het EAN nummer van De kostschool aan zee 2 Tussen de regels is .