Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. Jack Reacher 28 Het geheim

Boek Jack Reacher 28 Het geheim

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Jack Reacher 28 Het geheim en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Jack Reacher 28 Het geheim

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789021038063

Oorspronkelijke releasedatum

Lee Child

Aantal pagina’s

Luitingh-Sijthoff

Omschrijving van het boek Jack Reacher 28 Het geheim

Beleef een adembenemend avontuur in het nieuwste boek van de sensationele Jack Reacher-serie: Jack Reacher 28 Het geheim. Duik diep in het verleden van onze geliefde personage, terwijl hij zich onderdompelt in een intrigerende mysterie. Lee Child weet op meesterlijke wijze de spanning op te bouwen, waardoor je als lezer moeiteloos wordt meegesleept in dit onvergetelijke verhaal. In Jack Reacher 28 Het geheim ontdek je nieuwe, fascinerende facetten van Reacher's karakter. Terwijl hij terugreist in de tijd, stuit hij op een geheim dat zijn leven voorgoed zal veranderen. De meeslepende plot neemt je mee naar verschillende adembenemende locaties over de hele wereld. Van duistere steegjes in Parijs tot aan de bruisende straten van New York, Jack Reacher navigeert moeiteloos door deze gevaarlijke omgevingen, altijd op zoek naar antwoorden. Daarnaast is Jack Reacher 28 Het geheim nu ook te bewonderen op Prime Video. Zie hoe dit onverschrokken personage tot leven komt op het scherm en ervaar de spanning en sensatie rechtstreeks in je eigen huiskamer. Dompel jezelf onder in de wereld van Jack Reacher en ontdek waarom deze boekenserie wereldwijd zo'n enorme hit is geworden. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijk avontuur!

Veelgestelde vragen over Jack Reacher 28 Het geheim

De auteur van Jack Reacher 28 Het geheim is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Jack Reacher 28 Het geheim is geschreven in het .

Jack Reacher 28 Het geheim telt Luitingh-Sijthoff pagina’s.

Jack Reacher 28 Het geheim is verkrijgbaar als 9789021038063.

Jack Reacher 28 Het geheim heeft aks oorspronkelijke releasedatum Lee Child. Het EAN nummer van Jack Reacher 28 Het geheim is .