Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. Morgen en morgen en morgen

Boek Morgen en morgen en morgen

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Morgen en morgen en morgen en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Morgen en morgen en morgen

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789046829219

Oorspronkelijke releasedatum

Gabrielle Zevin

Aantal pagina’s

Wereldbibliotheek

Omschrijving van het boek Morgen en morgen en morgen

Op een ijzige winterdag in zijn eerste jaar op Harvard stapt Sam Masur uit de metro en ziet hij Sadie Green. Hij roept haar naam en voor een moment lijkt het alsof ze hem niet hoort. Maar dan draait ze zich om en hun ogen ontmoeten elkaar. Dit ene moment markeert het begin van een legendarische samenwerking die de wereld zal verbazen. Sam en Sadie zijn jong en ongelooflijk getalenteerd. Hun gamedesigns hebben hen al op jonge leeftijd roem en succes gebracht. Ze worden bewonderd en hun namen hebben de wereld veroverd. Maar dit betekent niet dat ze beschermd zijn tegen hun eigen ambities of tegen de kracht van de liefde. Terwijl ze samenwerken aan nieuwe projecten, komen ze voor uitdagingen te staan die hun creativiteit op de proef stellen en hun band op de proef zullen stellen. "Morgen en morgen en morgen" is een meeslepend verhaal dat je meeneemt in de wereld van Sam en Sadie, waar briljante geesten en passie samenkomen. Het onthult de ups en downs van hun leven als gamedesigners, hun zoektocht naar perfectie en hun worsteling met de complexiteit van de liefde. Laat je meevoeren door dit meeslepende verhaal vol verrassingen en ontdek wat er gebeurt als talent en hartstocht samenkomen in de zoektocht naar een onvergetelijk morgen.

Veelgestelde vragen over Morgen en morgen en morgen

De auteur van Morgen en morgen en morgen is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Morgen en morgen en morgen is geschreven in het .

Morgen en morgen en morgen telt Wereldbibliotheek pagina’s.

Morgen en morgen en morgen is verkrijgbaar als 9789046829219.

Morgen en morgen en morgen heeft aks oorspronkelijke releasedatum Gabrielle Zevin. Het EAN nummer van Morgen en morgen en morgen is .