Search
Close this search box.
  1. ebook
  2. De savanne 2 Geluk op de savanne

Boek De savanne 2 Geluk op de savanne

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De savanne 2 Geluk op de savanne en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De savanne 2 Geluk op de savanne

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

De savanne

Bindwijze

9789401619998

Oorspronkelijke releasedatum

Anne Jacobs

Aantal pagina’s

Xander Uitgevers B.V.

Omschrijving van het boek De savanne 2 Geluk op de savanne

De savanne 2 Geluk op de savanne neemt je mee op een meeslepend avontuur waar Charlottes geliefde George zijn verlangen naar avontuur niet kan bedwingen en besluit aan een gevaarlijke expeditie te beginnen. Deze spannende game laat je op het puntje van je stoel zitten terwijl je George volgt op zijn reis door de prachtige maar verraderlijke Afrikaanse savanne. Terwijl je speelt, zul je merken dat er steeds minder brieven van George aankomen, waardoor de spanning en mysterie toenemen. Wat is er gebeurd met George? Is hij in gevaar? Het is aan jou om de waarheid te ontdekken en Charlottes hart te helpen kalmeren terwijl ze wacht op nieuws van haar geliefde. De savanne 2 Geluk op de savanne is niet zomaar een game, het is een meeslepende ervaring die je onderdompelt in de prachtige omgeving van de Afrikaanse savanne. Met adembenemende graphics en realistische geluidseffecten voelt het alsof je echt deel uitmaakt van het verhaal. Daarnaast zijn er nieuwe uitdagende puzzels en minigames toegevoegd om je brein uit te dagen en je vaardigheden te testen. Ga mee op dit avontuur en ontdek wat er is gebeurd met George. Zal hij veilig terugkeren naar Charlotte? Of wacht haar een tragisch lot? Het lot van George ligt in jouw handen. Durf jij de uitdaging aan te gaan en Geluk op de savanne te ervaren?

Veelgestelde vragen over De savanne 2 Geluk op de savanne

De auteur van De savanne 2 Geluk op de savanne is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De savanne 2 Geluk op de savanne is geschreven in het .

De savanne 2 Geluk op de savanne telt Xander Uitgevers B.V. pagina’s.

De savanne 2 Geluk op de savanne is verkrijgbaar als 9789401619998.

De savanne 2 Geluk op de savanne heeft aks oorspronkelijke releasedatum Anne Jacobs. Het EAN nummer van De savanne 2 Geluk op de savanne is De savanne.