Search
Close this search box.
  1. overige
  2. Vriendenboek Gabby’s Dollhouse

Boek Vriendenboek Gabby's Dollhouse

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Vriendenboek Gabby's Dollhouse en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Vriendenboek Gabby's Dollhouse

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789464324655

Oorspronkelijke releasedatum

Interstat

Aantal pagina’s

Interstat International Stationary

Omschrijving van het boek Vriendenboek Gabby's Dollhouse

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een kind dat dol is op avontuur en fantasie, dan is het Vriendenboek Gabby's Dollhouse precies wat je nodig hebt! Dit gloednieuwe vriendenboek maakt deel uit van de wereldwijd bekende Gabby's Dollhouse-licentie, die kinderen over de hele wereld heeft betoverd. In dit vriendenboek kunnen kinderen hun eigen magische wereld creëren, geïnspireerd op de kleurrijke en levendige personages uit Gabby's Dollhouse. Ze kunnen hun vrienden uitnodigen om in te vullen wie ze zijn, wat hun favoriete kleur is en wat hun dromen zijn. Met ruimte voor foto's en tekeningen, kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en een unieke herinnering creëren. Maar dat is nog niet alles! Dit vriendenboek bevat ook een speciale verrassing - een geheime pagina waar kinderen hun grootste geheimen kunnen delen met hun beste vrienden. Het is een plek waar ze hun diepste gedachten en gevoelens kunnen uiten, wetende dat ze veilig zijn in het betoverde universum van Gabby's Dollhouse. Het Vriendenboek Gabby's Dollhouse is niet alleen een prachtige herinnering, maar ook een bron van plezier en inspiratie voor kinderen van alle leeftijden. Dus waar wacht je nog op? Duik in de magische wereld van Gabby's Dollhouse en maak onvergetelijke herinneringen met je vrienden!

Veelgestelde vragen over Vriendenboek Gabby's Dollhouse

De auteur van Vriendenboek Gabby's Dollhouse is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Vriendenboek Gabby's Dollhouse is geschreven in het .

Vriendenboek Gabby's Dollhouse telt Interstat International Stationary pagina’s.

Vriendenboek Gabby's Dollhouse is verkrijgbaar als 9789464324655.

Vriendenboek Gabby's Dollhouse heeft aks oorspronkelijke releasedatum Interstat. Het EAN nummer van Vriendenboek Gabby's Dollhouse is .