Search
Close this search box.
  1. overige
  2. Mijn groot dieren kijk- en zoekboek

Boek Mijn groot dieren kijk- en zoekboek

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Mijn groot dieren kijk- en zoekboek en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Mijn groot dieren kijk- en zoekboek

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789044741971

Oorspronkelijke releasedatum

Caryad

Aantal pagina’s

Centrale Uitgeverij Deltas

Omschrijving van het boek Mijn groot dieren kijk- en zoekboek

Ga mee op avontuur met "Mijn groot dieren kijk- en zoekboek" en ontdek de fascinerende dierenwereld over de hele wereld. Laat je betoveren door de prachtige natuur in het bos dicht bij huis, de uitgestrekte vlaktes van Afrika en de majestueuze ijsvlaktes in het hoge noorden. In dit interactieve boek kun je op zoek gaan naar allerlei dieren. Kun je het schattige reekalfje vinden tussen de bomen? Of spot je de imposante ijsberen in hun natuurlijke habitat? Sta versteld van de elegante olifanten die een verfrissend bad nemen in de rivier. Maar let op, te midden van dit kleurrijke dierenfestijn heeft een papegaai zich verstopt. Kun jij hem vinden? Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je door de pagina's bladert en je onderdompelt in de prachtige wereld van de dieren. Met gedetailleerde tekeningen en verborgen verrassingen, biedt dit boek eindeloos plezier voor jong en oud. Verrijk je kennis over verschillende diersoorten terwijl je speurt naar de verstopte papegaai. "Mijn groot dieren kijk- en zoekboek" is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een educatieve reis door de dierenwereld.

Veelgestelde vragen over Mijn groot dieren kijk- en zoekboek

De auteur van Mijn groot dieren kijk- en zoekboek is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Mijn groot dieren kijk- en zoekboek is geschreven in het .

Mijn groot dieren kijk- en zoekboek telt Centrale Uitgeverij Deltas pagina’s.

Mijn groot dieren kijk- en zoekboek is verkrijgbaar als 9789044741971.

Mijn groot dieren kijk- en zoekboek heeft aks oorspronkelijke releasedatum Caryad. Het EAN nummer van Mijn groot dieren kijk- en zoekboek is .