Search
Close this search box.
  1. Losbladig
  2. Taalkwartet Spaans

Boek Taalkwartet Spaans

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Taalkwartet Spaans en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Taalkwartet Spaans

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

nl

EAN

Taalkwartet

Bindwijze

9789491263040

Oorspronkelijke releasedatum

Scala Leuker Leren

Aantal pagina’s

Scala Leuker Leren Bv

Omschrijving van het boek Taalkwartet Spaans

Leer op een speelse manier woordjes en zinnetjes in een vreemde taal met het Taalkwartet Spaans. Dit unieke kaartspel neemt je mee op een avontuurlijke reis door de Spaanse taal. Ontdek een verscheidenheid aan onderwerpen, van smakelijk eten en verfrissende drankjes tot spannende vakantiebestemmingen en sportactiviteiten. Zelfs de indrukwekkende architectuur en verschillende vervoersmiddelen komen aan bod. Elke kaart is voorzien van prachtige foto's die je meteen in de juiste sfeer brengen. Duik in de rijke cultuur van Spanje en leer tegelijkertijd nuttige woordenschat en zinnen. Of je nu een beginner bent of je taalvaardigheden wilt verbeteren, dit Taalkwartet Spaans biedt plezier en educatie voor alle niveaus. Daag je vrienden of familie uit voor een potje en ontdek wie het snelst de woorden en zinnen kan koppelen. Het spel is niet alleen leerzaam, maar ook een geweldige manier om quality time door te brengen met je dierbaren. Voeg een vleugje avontuur toe aan je taalstudie met het Taalkwartet Spaans en laat je onderdompelen in de betoverende wereld van de Spaanse taal.

Veelgestelde vragen over Taalkwartet Spaans

De auteur van Taalkwartet Spaans is . Uitgeverij nl heeft het boek uitgegeven.  

Taalkwartet Spaans is geschreven in het .

Taalkwartet Spaans telt Scala Leuker Leren Bv pagina’s.

Taalkwartet Spaans is verkrijgbaar als 9789491263040.

Taalkwartet Spaans heeft aks oorspronkelijke releasedatum Scala Leuker Leren. Het EAN nummer van Taalkwartet Spaans is Taalkwartet.

Bekijk nog meer boeken