Search
Close this search box.
  1. Jan van Haasteren Kleurboek

Boek Jan van Haasteren Kleurboek

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Jan van Haasteren Kleurboek en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Jan van Haasteren Kleurboek

Hoofdauteur

Taal

Big Balloon

Hoofduitgeverij

EAN

Bindwijze

9789047860853

Oorspronkelijke releasedatum

Aantal pagina’s

Omschrijving van het boek Jan van Haasteren Kleurboek

Het Jan van Haasteren Kleurboek is een geweldig kleurboek voor volwassenen dat gevuld is met de grappige tekeningen waar we allemaal zo van houden! Dit kleurboek bevat een selectie van nieuwe en humoristische platen die klaar zijn om ingekleurd te worden. Met 24 zwart-wit illustraties biedt dit kleurboek volop mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten! Het formaat van dit kleurboek is 34 x 24 cm, waardoor het gemakkelijk in je tas past en je het overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu thuis ontspant, in de trein zit of een pauze neemt op het werk, dit kleurboek is altijd een geweldige manier om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Met Jan van Haasteren's kenmerkende stijl en oog voor detail zul je zeker genieten van het inkleuren van deze prachtige illustraties. Dompel jezelf onder in de wereld van Jan van Haasteren en breng deze kleurplaten tot leven met je eigen persoonlijke touch. Of je nu een ervaren kleurboekliefhebber bent of net begint met kleuren, dit kleurboek zal je zeker inspireren en urenlang plezier bieden. Bestel vandaag nog het Jan van Haasteren Kleurboek en ontdek de vreugde van kleuren voor volwassenen!

Veelgestelde vragen over Jan van Haasteren Kleurboek

De auteur van Jan van Haasteren Kleurboek is . Uitgeverij heeft het boek uitgegeven.  

Jan van Haasteren Kleurboek is geschreven in het Big Balloon.

Jan van Haasteren Kleurboek telt pagina’s.

Jan van Haasteren Kleurboek is verkrijgbaar als 9789047860853.

Jan van Haasteren Kleurboek heeft aks oorspronkelijke releasedatum . Het EAN nummer van Jan van Haasteren Kleurboek is .

Bekijk nog meer boeken