Search
Close this search box.
  1. Boxset
  2. The Hobbit The Lord of the Rings Boxed Set

Boek The Hobbit The Lord of the Rings Boxed Set

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek The Hobbit The Lord of the Rings Boxed Set en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek The Hobbit The Lord of the Rings Boxed Set

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9780008376109

Oorspronkelijke releasedatum

j. r. r. tolkien

Aantal pagina’s

HarperCollins Publishers

Omschrijving van het boek The Hobbit The Lord of the Rings Boxed Set

De Hobbit De Heer van de Ringen Boxset is een prachtig ingepakte cadeauset met de tijdloze meesterwerken van Tolkien. Dit unieke product is volledig geïllustreerd met aquareltekeningen van de geprezen en bekroonde kunstenaar Alan Lee, de Conceptueel Ontwerper van Peter Jackson's THE HOBBIT-films. Elk boek in deze boxset bevat adembenemende illustraties die de ongelooflijke wereld van Tolkien tot leven brengen. De gedetailleerde waterverfschilderijen van Alan Lee nemen je mee naar de betoverende landschappen van Midden-aarde en laten je het avontuur ervaren alsof je er zelf bij bent. De prachtige combinatie van tekst en beeld maakt deze boxset een must-have voor elke fan van Tolkien en liefhebber van fantasie. Naast de meeslepende illustraties biedt deze boxset ook een exclusief kijkje achter de schermen. Alan Lee, die als Conceptueel Ontwerper heeft gewerkt aan de epische THE HOBBIT-films, deelt zijn artistieke visie en inspiratie. Dit geeft de lezer een uniek perspectief op de verhalen en personages die zo geliefd zijn geworden. Of je nu een trouwe fan bent van Tolkien's werken of een nieuwkomer die de magie van Midden-aarde wil ontdekken, de Hobbit De Heer van de Ringen Boxset is een waardevolle toevoeging aan elke boekenkast. Laat je betoveren door de prachtige illustraties en duik diep in de avonturen van Bilbo, Frodo en de rest.

Veelgestelde vragen over The Hobbit The Lord of the Rings Boxed Set

De auteur van The Hobbit The Lord of the Rings Boxed Set is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

The Hobbit The Lord of the Rings Boxed Set is geschreven in het .

The Hobbit The Lord of the Rings Boxed Set telt HarperCollins Publishers pagina’s.

The Hobbit The Lord of the Rings Boxed Set is verkrijgbaar als 9780008376109.

The Hobbit The Lord of the Rings Boxed Set heeft aks oorspronkelijke releasedatum j. r. r. tolkien. Het EAN nummer van The Hobbit The Lord of the Rings Boxed Set is .

Bekijk nog meer boeken