Search
Close this search box.
  1. Boxset
  2. Shatter Me Box

Boek Shatter Me Box

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Shatter Me Box en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Shatter Me Box

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9780063111356

Oorspronkelijke releasedatum

Tahereh Mafi

Aantal pagina’s

HarperCollins Publishers Inc

Omschrijving van het boek Shatter Me Box

Juliette kan doden met een aanraking - zal ze haar kracht gebruiken voor het goede, of zal het haar veranderen in het monster waar ze altijd al bang voor is geweest dat ze werkelijk is? Ontdek het in de bestverkochte Shatter Me-serie van de New York Times en USA Today - nu zijn alle zes romans beschikbaar in deze paperback boxset! Duik in de duistere en meeslepende wereld van Juliette Ferrars, een jonge vrouw met een dodelijke gave. In deze adembenemende serie volgen we Juliette's reis terwijl ze worstelt met haar krachten en het vinden van haar ware identiteit. Met een mix van actie, romantiek en spanning, zul je gegarandeerd aan de pagina's gekluisterd zijn. De Shatter Me Box is ideaal voor liefhebbers van dystopische fictie en spannende avonturen. Deze prachtige boxset bevat alle zes boeken van de serie, met elk boek dat je dieper in de intrigerende wereld van Juliette trekt. Verlies jezelf in de levendige beschrijvingen, de complexe personages en de onverwachte plotwendingen terwijl je meegesleept wordt in een verhaal dat je hart sneller doet kloppen. Met deze boxset heb je urenlang leesplezier - een absolute must-have voor elke boekenliefhebber!

Veelgestelde vragen over Shatter Me Box

De auteur van Shatter Me Box is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Shatter Me Box is geschreven in het .

Shatter Me Box telt HarperCollins Publishers Inc pagina’s.

Shatter Me Box is verkrijgbaar als 9780063111356.

Shatter Me Box heeft aks oorspronkelijke releasedatum Tahereh Mafi. Het EAN nummer van Shatter Me Box is .